Monday, May 20, 2019

Shqipëria ndër vendet më mikpritëse për emigrantët në botë

Sot rreth 40% e popullsisë (1.2 milionë persona) jeton jashtë vendit, sipas të dhënave të Organizatës së Kombeve të Bashkuara, një nga përqindjet më...

Nga permbytjet nuk shpetuan as bletet…

Megjithëse përmbytja  i ka shkaktuar shume dëme, ai përmendë vetëm bletët: Është Gjovalin Mulaj, nga Fshati i Ri, Bushat. Zgjojet me blete i kishte vendosur...

Ndotjet e lena nga permbytjet, rrezikojne te kthehen ne vatra epidemie

Ne mbrëmjen e 20 marsit edhe Fshati i Ri dhe Mali i Jushit  rreze Malit ne njësinë administrative Bushat u përmbytën, ku lartësia e...

Raporti për gjakmarrjen, në Shqipëri janë vrarë 550 persona

Fenomeni i gjakmarrjes është vlersuar shpesh si një proces i pashmngshëm i shoqërisë shqiptare. Operazione Colomba, korpusi i jodhunës ka hartuar një raport në...

“LGBT në shkolla”, Dom Artur Jaku: Po favorizohen më shumë se...

Takimet e zhvilluara në shkolla mes nxënësve dhe përfaqësuesve të LGBT kanë shkaktuar reagime të shumta dhe debate. Debatit i është bashkuar edhe famullitari...

Obot, situata e permbytjeve mbetet e njejte, Banoret kerkojne dezinfektim menjehere...

Ndonese banesat e tyre i kane ende te rrethuara nga uji, banoret e permbytur te Obotit apelojne drejt pushtetit vendor qe te kete kujdes...

Terhiqet uji, rruga e Livadheve e kalueshme, Banoret: Kerkojme dezinfektim te...

Kjo eshte Hyrrie Asllani,70-vjece e cila jeton e vetme ne banese. Pas terheqjes se ujit e moshuara ka nisur pastrimin per shkak te mbetjeve...

Permbytja demton edhe zonat e mbrojtura, Dardha: Jane shkulur pishat, ne...

  Permbytja qe preku rajonin e Shkodres la pas deme te shumta edhe ne zonat e mbrojtura. Perveç shkuljes se pishave dhe mbetjeve, vershimi i...

Rrethina, ndahen 31 ton koncentrat per bagetite, Pjetri; Sipas nevojave qe...

Rreth 31n ton koncetrat jane shperndare sot per banoret e lagjeve te qytetit te shkodres, por edhe te zonave periferike si Livadhe dhe Shtoj...

Nis rikthimi ne banesa i familjeve te evakuara, Gjini: Nga 16...

Ulja e nivelit te ujit ka rikthyer ne banesa edhe familjet e evakuara. Nga 16 familje qe qendronin prej 1 jave ne konviktin “Arben...

Artikujt e fundit