Tuesday, September 25, 2018

Imami kujton 8 dhjetorin e vitit 1990: Kane ndodhur nje sere...

Ish-ministri i Mbrojtjes, Arben Imami, ka folur për 8 Dhjetorin e vitit 1990, duke treguar si ndihet në ditët e sotme kur kujton lëvizjen...

Plakja me ritme te shpejta, shqetesuese per…

Rajoni i Ballkanit Perëndimor ku bën pjesë edhe Shqipëria po plaket me ritme të shpejta, teksa popullsia parashikohet të vazhdojë të rënie.     Banka Botërore në...

Hidhen themelet e xhamisë se Draçinit, Sytari: Është amaneti i brezave...

Pas një viti, lagjja Draçin e qytetit te Shkodrës do te këtë xhaminë e re. Fillimi i punimeve u përurua nga Myftiu i Shkodrës,...

Dioqeza e Sapes hape siparin e festave te fundvitit

Ekspozita e pikturës me punime te fëmijëve me aftësi ndryshe Ekspozita ne pikture me punime te personave me aftësi ndryshe e veçanërisht te fëmijëve, ka...

Rruga e Komanit nuk ofron siguri qarkullimi, gropat dhe rreshqitjet e...

Ne nje segment prej 12 kilometra nga Vau Dejes deri ne Bonjet, rruga e Komanit eshte riparuar nga Autoriteti Rrugor i Veriut, me pas...

Ndihma ne ushqime e dhurata per familjet ne nevoje, institucionet behen...

Drejtoria e sherbimeve sociale, zyra e punes, sherbimi profesional, kursantet si dhe “Food bank” jane bere bashke kete fundviti per te ndihmuar familjet ne...

Prekal-theth, 159 vdekje ne 30 vite, Radohina: Aksi i rrezikshem, aksidentet...

Të shkosh nga Prekali në fshatin Theth, duke përshkuar zonën e Dukagjinit, ke rastin të përjetosh një prej udhëtimeve më të frikshme. Rruga e...

Ndihma ne ushqime e dhurata per familjet ne nevoje, institucionet behen...

  Drejtoria e sherbimeve sociale, zyra e punes, sherbimi profesional, kursantet si dhe “Food bank” jane bere bashke kete fundviti per te ndihmuar familjet ne...

Shkollat Zues, Guci, Bardhaj dhe Iliria ekspozite kunder dhunes ndaj femijeve

  “Stop dhunës psikologjike dhe fizike ndaj fëmijëve", ishte tema e ekspozites se hapur kete te enjte! Ekspozita u pergatit nga nxenesit e shkollave 9-vjecare, Zues,...

Shkoder, Ekspozita e grupeve të mbrojtjes së fëmijëve ndaj dhunes psikologjike...

“Stop dhunës psikologjike dhe fizike ndaj fëmijëve! Kjo ekspozitë pasqyron kontributin e grupeve të mbrojtjes së fëmijëve në shkollat 9-vjeçare në Guci, Bardhaj dhe...

Artikujt e fundit