Tuesday, November 20, 2018

Fermerët e duhanit në veshtirësi për treg!

  Rragami dhe Sheldia, ne njësinë administrative te Gurit te Zi, janë dy fshatrat qe i sigurojnë te ardhurat kryesisht nga duhani. Ndonëse kane pak...

Vendimet absurde te gjykatave ne Shkoder…

I dergojne te afermin ne shtepi, pas konfliktit me gruan Ndodh edhe kështu me gjykatat Shqiptare. Pasi lëshojnë urdhër mbrojtje për njërin nga bashkëshortët e...

Francezët në protestë kundër dëbimit të dy familjeve shqiptare

  Francezët kanë fituar zemrat e shumë shqiptarëve me gjestin e tyre tepër human. Ata janë ngritur në protestë në mbrojtje të dy familjeve shqiptare,...

SULMOHET KEQ SOT NË MËNGJES NE SHKODËR, QENUSHI I VOGËL I...

Një qenush i vogël është sulmuar ose përplasur nga një makinë. Ai është tërësisht i traumatizuar dhe i trembur. Grupi për mbrojtjen e kafshëve “Animals Need...

Per mbrojtjen e Xhamise se Plumbit

Sokoli: Ministria e Kultures dhe TIKA, drejte nje projekti Pas rreth 30 vitesh deklarime e premtime  rreth një projekti , për mbrojtjen e Xhamisë...

Tatuazhet me simbole fetare

“Nuk mjafton nje tatuazh per te treguar perkatesine fetare” Vitet e fundit trendi per te skalitur tatuazhe ne trup ka njohur rritje, kjo duke perfshire...

Rruge me rrezikshmëri te larte per aksidente

Asnje tabele ne segmentin Berdice – Trush, edhe pse kantier punimesh  ......dhe ndersa automjetete lëvizin me shpejtesi deri ne 100 kilometra ne ore, ne...

Rruge me rrezikshmëri te larte per aksidente

Asnje tabele ne segmentin Berdice – Trush, edhe pse kantier punimesh  ......dhe ndersa automjetete lëvizin me shpejtesi deri ne 100 kilometra ne ore, ne...

“Jemi të gjithë bijtë e një feje”. Ja çfarë kanë thënë...

Fjala “Islam” do të thotë paqe. Fjala “mysliman” do të thotë “Ai që i dorëzohet Zotit”. Por shtypi dhe media na bëjnë të dukemi...

“Hakmarrja, një pjatë që shërbehet shumë e ftohtë në Shqipëri”, BBC...

Agjencia prestigjoze britanike e lajmeve BBC i ka dedikuar  një artikull fenomenit të gjakmarrjes në Shqipëri dhe impaktit negativ të tij tek fëmijët. “Thuhet se...

Artikujt e fundit