Sunday, July 22, 2018

“Shqiptaret ne Mal te Zi,1878-1941”

  63 vjet nga historia e shqiptareve ne trevat e tyre ne Malin e Zi, ndriçohen  për here te pare ne studimin “Shqiptaret ne Mal...

LSI: Jemi partnere serioze.

Teksa përgatitet për procesin zgjedhor të 18 qershorit, LSI jep mesazhe të vazhdueshme mbi qëndresën dhe vijueshmërinë e saj në koalicionin qeverisë. Përmes tre...

549 vjetori i vdekjes se Gjergj Kastriotit

Eshte perkujtuar ne Lezhe 549- vjetori i vdekjes se Gjergj Kastriotit Skenderbeu. Me kete rast ne memorialin qe prehen eshtrat e heroit tone, drejtues...

Demostrata e 14 Janarit 1990

Zgjodhën 27 vjetorin e përkujtimit të demostratës së 14 janarit 1990, që një pjesë e protagonistëve të saj ta kujtonin ndryshe. Pa një aktivitet...

Falen e taksat per 100 mije mjete

Qeveria ka vendosur të falë taksat e pa pagurara të makinave, gjobat për vonesat dhe çdo detyrim tjetër. Bëhet fjalë për rreth 100 mijë...

Artikujt e fundit