Sunday, September 15, 2019

Demostrata e 14 Janarit 1990

Zgjodhën 27 vjetorin e përkujtimit të demostratës së 14 janarit 1990, që një pjesë e protagonistëve të saj ta kujtonin ndryshe. Pa një aktivitet...

Falen e taksat per 100 mije mjete

Qeveria ka vendosur të falë taksat e pa pagurara të makinave, gjobat për vonesat dhe çdo detyrim tjetër. Bëhet fjalë për rreth 100 mijë...

Artikujt e fundit