Omi: Dy vitet e fundit kemi shumë dëmtime në Shkodër

Monday, 28 January 2013 13:55 Gazetari04
Print PDF

Dëmtimet në objektet publike në Shkodër nuk kanë të ndalur, duke shkaktuar kështu edhe shpenzime të pa nevojshme në zëvëndësimin e tyre.

Nënkryetari I Bashkisë Shkodër Ahmet Omi shprehet se janë bërë disa herë reagime dhe denoncime, por që persona të pa përgjegjsëm dëmtojnë të mirën e përbashkët.

Omi sqaron se 2 vitet e fundit ka pasur shumë dëmtime të cila një pjesë janë zëvëndësuar për cka edhe kanë kërkuar bashkëpunimin e komunitetit në ruajtjen e tyre.

Dëmtimet janë kryesisht në ndricues public, puseta dhe kanale shkaruese të ujëra. Pjesa më e madhe janë materjale të hekurit të cilat vidhen me qëllim shitjen e tyre.

Last Updated on Monday, 28 January 2013 13:57