NDRYSHIMI I ORES/AKREPAT E ORËS KTHEHEN 60 MINUTA PAS

0
3450

Një lajm i mirë për të gjithë ata që adhurojnë gjumin e mëngjesit. Të dielën e fundit të tetorit, pra sot pas mesnate akrepat e orës kthehen 60 minuta pas.

Për të mos harruar kujtojmë se,  në orën 03:00 pra midis 28 tetorit dhe 29 nëntorit, akrepat e orës do të spostohen në orën 02:00. Si rezultat i këtij ndryshimi nata do të jetë më e gjatë dhe dita më e shkurtër.

Ndryshimi i orës diellore do të ndodhë sërish të dielën e fundit të muajit mars.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here