Monitorimi ajror kundër kanabisit, do publikohet raporti

0
765

Mbyllet monitorimi ajror kundër kanabisit.

Monitorimi ka vijuar nga 15 maji deri më 15 shtator 2017.

Aktualisht  në Pallatin e Kongreseve po zhvillohet ‘Konferenca e përbashkët mbi raportin përmbyllës së misionit të monitorimit ajror për vitin 2017, në luftën kundër kultivimit të bimëve narkotike’, ndërmjet Policisë së Shtetit, Policisë italiane dhe Misionit të BE-së.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here