Mbledhja e shtabit te emergjencave ne Shkoder! E pranishme edhe zv/kryeministrja Senida Mesi!

0
930

Prefekti Çesk Millja: Situata eshte e mire, nuk ka probleme. Bashkite kane punuar me perkushtim.

ZV/kryeministrja Mesi: Shkodra ka eksperience te mjaftueshme per perballimin e permbytjeve! Se pari duhet te kemi prioritet shpetimin e jetes, me pas prona dhe bagetitet.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here