Situata me permbytjet ne Shkoder / Zvkryeministrja Senida Mesi viziton Anen e Malit

0
2690

Ndryshe nga shume qytete te vendit, situata ne qarkun e Shkodres sa i perket permbytjeve eshte normale. Nen uje raportohen te jene disa hektare toke por pa shkaktuar probleme. Gjithsesi per te vezhguar situaten nga afer, ne Anen e Malit ka mberritur zevendeskryeministrja Senida Mesi.

E shoqeruar nga prefekti Çesk Millja dhe administratori i Anes se Malit, Mesi siguroi se ne Shkoder nuk ka rrezik per permbytje pasi jane marre masat. Gjithsesi ajo kerkoi qe te gjitha strukturat te jene ne gatishmeri.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here