“Fund situates kaotike ne qytetin e Koplikut”

0
1239

Ndrecaj: Do te fillojme me sinjalistiken dhe parkingjet  

Duket se u ka ardhur fundi anomalive ne trafikun e Qarkullimit te Automjeteve ne qytetin e Koplikut, pas me shume se nje viti me situate kaotike nga punimet per ndertimin e qendres se qytetit. Per kete qellim u zhvillua nje takim me policine bashkiak, policine e rendit dhe perfaqesuesit e tjere te institucioneve, qe kane per detyre te bashkerendojne punen, per te vendosur rregull ne qarkullimin mjeteve. Kjo do te filloje qe me instalimin e sinjalistikes se re, tha nënkryetari i Bashkise, Sytki Ndrecaj:

Rivendosjes se rregullit ne qarkullimin mjeteve, do ti paraprihet edhe me caktimin e parkingjeve, me qellim qe te jete e qarte per secilin drejtues mjeti se ku mund ta parkoje makinen, pa krijuar probleme ne rrugen kryesore:

Zbatimi i projektit per rikualifikimin urban te qytetit te Koplikut, krijoj nje situate mjaft te rende per lëvizjen e mjeteve ne kete qytet, per shkak te volumit te punimeve qe kryheshin ne gjithe kete segment. Tani me përfundimin e këtij projekti, shpresohet qe normaliteti si per lëvizjen e qytetareve ashtu dhe te mjeteve te rikthehet, gje qe mbetet te provohet ne terren.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here