Monday, September 25, 2023
Home Aktualitet HIDHET SHORTI PËR ANËTARËT E KËSHILLIT TË EMËRIMEVE NË DREJTËSI, KËTA JANË...

HIDHET SHORTI PËR ANËTARËT E KËSHILLIT TË EMËRIMEVE NË DREJTËSI, KËTA JANË EMRAT E PËRZGJEDHUR

0
695

Sot u hodh shorti për zgjedhjen e anëtarëve të Këshillit të Emërimeve në Drejtësi. Mbledhja u zhvillua në kryesinë e kuvendit, e drejtuar nga Vasilika Hysi.

Shorti është ndarë në disa faza dhe emrat e përzgjedhur nga goglat janë:

 

 

NGA GJYKATA E LARTË

Artan Broci –anëtar

Shkëlzen Selimi zëvendës-anëtar

 

NGA GJYKATA KUSHTETUESE

Besnik Imeraj

Altina Xhoxhaj

Vitore Tushaj, zv.anëtare

 

PROKURORIA E PËRGJITHSHME

Rovena Gashi

 

NGA ZYRA E PROKURORËVE TË APELIT

Gentian Tërnova

Fatjona Memeçaj

 

GJYKATA E APELIT

Enton Dhimitri

Fatos Qato

 

GJYKATA ADMINISTRATIVE  

Ahmet Jangulli

 

ANËTARI ZËVENDËSUES I GJYKATËS SË APELIT DHE ADMINISTRATIVE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here