Monday, September 25, 2023
Home sociale Ndihma ne ushqime e dhurata per familjet ne nevoje, institucionet behen bashke...

Ndihma ne ushqime e dhurata per familjet ne nevoje, institucionet behen bashke kunder varferise

0
972

Drejtoria e sherbimeve sociale, zyra e punes, sherbimi profesional, kursantet si dhe “Food bank” jane bere bashke kete fundviti per te ndihmuar familjet ne nevoje. Pako me dhurata, kryesisht ushqime, kane gezuar disa familje te varfera!

Dhjetori sjell me shume sensibilizim jo vetem ne institucione, por edhe tek qytetaret e thjeshte! Me qellim qe festat e fundvitit te gjejme tryezat plot, ne cdo familje, pavarsisht mundesive ekonomike! Apeli i drejtohet te gjithe atyre qe kane mundesi, qe te ndihmojne familjet ne nevoje, ne keto dite dhjetori!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here