Mesi: Ekspozita qe tregon se Kush është Shkodra, “Nuk kane te bëjnë me Shkodrën ata qe s’njohin mikpritjen”

0
825

Nen kujdesin e departamentit te arteve pranë universitetit “Luigj Gurakuqi” ne hodhin e Prefekturës Shkodër u çel një ekspozite pikture me punime te pasionanteve pas artit pamor.

E pranishme ne këtë ekspozite, zëvendëskryeministrja Senida Mesi, vlerësimin e saj e filloi duke bere një krahasim me ata qe kishin protestuar ne mëngjes para kinema Milenium:

Zëvendëskryeministrja Mesi tha se kjo ekspozite, mbarte simbolin mjaft domethënës se çfarë ne te vërtetë është Shkodra:

Duke marre shkas nga vendi ku u hap kjo ekspozite, Zëvendëskryeministrja Senida Mesi, tha se te gjitha godinat e institucioneve shtetërore duhet te hapen për komunitetin, dhe ne veçanti për artistet. Gjithashtu Mesi beri thirrje qe te gjithë te solidarizohemi dhe te kontribuojmë me aq sa te mundemi për te ndihmuar banoret qe u përmbytën ne Fier dhe Vlore.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here