Ka qenë një opozitë shumë e vështirë.

Janë socialistët e thjeshtë që hapin arkivat e tyre për të kujtuar ngjarje e personazhe, e sesi kanë bërë opozitë në vitet e vështira. Foto e mësipërme, i përket kongresit të PS të vitit 1996, e më pas përgatitja për zgjedhjet e këtij viti, të cilat, duhet kujtuar se Partia Socialiste nuk I njohu për shkak të vjedhjeve masive të kryera nga ana e PD.

E në këtë foto duket edhe kryetari i sotëm i Kuvendit, Gramoz Ruçi që në atë kohë ka qenë sekretar i Partisë Socialiste. Dhe mund ta shikoni sa i ri duket në këtë foto. Këto 22 vjet të tranzicionit e kanë transformuar numrin një të kuvendit të Shqipërisë.

LEAVE A REPLY