Lu nxit të rinjtë shqiptarë të ndjekin shkollat profesionale

0
722

Ambasadori amerikan në Tiranë, Donald Lu, ka nxitur të rinjtë shqiptarëë të ndjekin shkollat profesionale.

“Nxis më shumë të rinjtë të aplikojnë këtë vit në progam të suksesshëm. Ju dëshironi punë të mira dhe ne duam që ju të jeni gati për ekonominë moderne”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here