Wednesday, January 19, 2022
Home Lajme A e dini se duhen 4 orë ecje për të djegur kaloritë...

A e dini se duhen 4 orë ecje për të djegur kaloritë e marra nga një picë?

0
568

Të gjitha ushqimet e paketuara duhet që të kenë një përshkrim se sa ushtrime fizike i duhet një personi për të djegur kaloritë e saj.

Sipas një studimi britanik një person duhet të ecë 4 orë për të djegur kaloritë e marra nga një picë dhe 22 minuta vrap për të djegur kaloritë nga një çokollatë.

Këto përshkrime do të ndihmojnë njerëzit të luftojnë obezitetin, duke ngritur shqetësimin përmes ushtrimeve fizike.

Kjo do të inkurajojë dhe do të ndërgjegjësojë njerëzit që të jetojnë në mënyrë të shëndetshme.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here