Panariti: Dy perfaqesues te dy fabrikave te medha te qumeshtit ne Shqipëri dhe Kosovë, nënshkruajnë “Mini-Schengen”

0
840

Nga Edmond Panariti

Ketu fillon “Minishengen”!…………………………… Ne fillim te ketij viti pa ceremoni, pa salltanete dhe jashtë vëmendjes se qeverive perkatese, dy perfaqesues te dy fabrikave te medha te qumeshtit ne Shqipëri dhe Kosovë, nënshkruajnë “Mini-Schengen” shqiptar te qumeshtit midis Shqipërisë dhe Kosovës per te mos u fundosur dhe kapitulluar nga qumeshti “low cost” sllav qe furnizon “pa fre” tregjet e Kosovës dhe Shqipërisë dhe qe po gjunjëzon blegtorinë ne te dy anet e kufirit.

Urime te perzemerta bizneseve sivellezer, sepse vetëm kjo eshte rruga e mbijetesës dhe e zhvillimit, pa kapardisje dhe fodullek “gjeopolitik”. Shembull per tu ndjekur nga bizneset e tjera bujqësore dhe te Ushqimit te dy shteteve shqiptare..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here