“Shkodra më dha jetë!” Gjyqtari nga Tropoja, Hasan Selimi, në “Perspektivë” të Tv1- Channel

0
9243

 

 

Emisioni “Perspektive” i tv1 – channel, kesaj radhe i eshte kushtuar gjytarit te gjykates se Shkodres, Hasani Selimi, i cili eshte ne prag te daljes ne pencion. Ai eshte nga Tropoja, por gjysmen e jetes se tij e kaloi ne Shkoder, per rreth 30 vjet gjyqtare ! Ne bashkëbisedim me drejuesen e ketij emisioni, Linda Kavaja, Hasan Selimi tha se Shkodra i kishte dhene jete.

Mosha dhe përvoja, bene qe Selimi ta zgjeronte opinionin e tij edhe jashte sferes se gjyqësorit. Ai kujtoi se ka përjetuar situata shume konfliktuale, te paarsyeshme dhe qe mund te zgjidheshin me marrëveshje. Hasan Selimi thote se politikanet shqiptare duhet te njohin traditat e popullit qe perfaqesojne, qe do te thote se qytetaret ne asnje krahine te vendit nuke  duan konflikte e mosmarrëveshje, por zgjidhje qe permiresojne jetesen e tyre.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here