Festivali Ndërkombëtar i Muzikës Elektronike ka bërë bashkë të rinj e të reja nga Shqipëria dhe e gjithë bota në plazhin e Shëngjinit,  pas një viti të vështire si shkak i pandemisë Covid-19.

Festivali ka filluar më datën 3 qershor dhe do të vazhdojë deri nesër.

75 artistë me famë botërore, luajnë muzikë përgjatë 24 orëve në tre skena të vendosura në zonën e Ranës së Hedhun.

Fryma rinore, , ngjyrat e shumta, deti, rëra dhe peizazhi panoramik kanë gjallëruar plazhin e Shëngjinit, duke i dhënë një pamje krejt ndryshe dhe mjaft alegro.

LEAVE A REPLY