Alban Xhaferi i ftuar ne “Sport Show” ne Tv1 Channel:  Kishim nje takim te shendetshem me trajnerin Thomas Brdariç. Trajneri eshte shprehur se ka deshire te rinovoje kontraten, gjithashtu deshira ishte edhe e jona. Ishin diskutime teknike. Mendoj qe neser paradite do te kemi edhe nenshkrimin e kontrates me Brdariç.

Mund te themi qe kemi gjetur te mesmen e arte. Brdariç e vleresoj shume per punen dhe gadishmerine e treguar per arritjen e kesaj marreveshje. Kemi vendosur perpara deshiren per te vazhduar projektin dhe pastaj kushtet e kontrates.

LEAVE A REPLY