Ambasada shqiptare në Greqi në një postim në Facebook ka konfirmuar se Greqia do t’i dhurojë Shqipërisë 20.000 vaksina kundër Covid-19.

Lajmi është konfirmuar gjatë një deklarate zyrtarë nga zëdhënësja e qeverisë greke, znj. Aristotelia Peloni.

“Greqia i dhuron Shqipërisë 20 mijë vaksina

Sipas deklaratës zyrtare së zëdhënëses së qeverisë greke znj. Aristotelia Peloni, Greqia fqinje do t’i dhurojë Shqipërisë 20.000 doza të vaksinës kundër Covid-19, siç bëjnë shumica e vendeve evropiane për fqinjët e tyre të afërt.

Ecim përpara në bashkëpunimin mes dy vendeve dhe në projektet tona të përbashkëta.

Faleminderit,” shkruhet në njoftimin e ambasadës.

LEAVE A REPLY