Pas Danimarkës edhe Belgjika ka njoftuar heqjen e të gjitha kufizimeve për qytetarët shqiptarë që duan të udhëtojnë drejt saj.

As testi për Covid dhe as vaksinat nuk janë të detyrueshme.

Mjafton bileta, pasaporta dhe maska.

Lajmin e ka njoftuar aeroporti ndërkombëtar “Nënë Tereza”.

“Ju urojmë shëndet të gjitha familjeve që bashkohen. Ju faleminderit për bashkëpunimin,Tirana International Airport”.

LEAVE A REPLY