Vendet skandinave vazhdojnë të mbeten në krye të listës, duke mbajtur 3 vendet e para të Raportit Botëror të Lumturisë në vitin 2020.

Finlanda, Islanda dhe Danimarka u emëruan si tre vendet më të lumtura të botës në studimin që bazohet në sondazhet nga Gallup si dhe treguesit e zhvillimit. Më pas renditen Zvicra, Hollanada, Suedia, Gjermania, Norvegjia, Zelanda e Re dhe Austria.

Dhjetë vendet më të Lumtura në Botë

Burimi: statista

LEAVE A REPLY