Kryeministri Edi Rama e ka nisur ditën e sotme duke postuar një video me bukuritë e vendit dhe duke ftuar shqiptarët që të kthehen në shtëpi.

Në video shqiptarët  që jetojnë jashtë vendit ftohen përmes motos  “Eja në Shtëpi” për këtë sezon turistik.

Videoja është realizuar nga “Agjencia Kombëtare e Diasporës” për të tërhequr sa më shumë turistë drejt vendin tonë këtë vit.

 

LEAVE A REPLY