Regjistrimet në shkolla profesionale, shkolla “Kolë Margjini” hap dyert për nxënësit

0
257

 

 

Shkolla profesionale “Kole Margjini” ne Shkoder ka hapur dyert e regjistrimeve ne kete gjimnaz! Nuk eshte e nevojshme regjistrimi ne portalin ealbania por vetem regjistrimi fizik! Drejtorja Albana Lleshaj thote se numeri i regjistrimeve deri me tani eshte i ulet

Per cdo nxenes nga qyteti jepen bursa 7 mije leke te reja ne muaj, ndersa nxenesit e  ardhur nga rrethet ka konvikt dhe ushqim falas

Shkolla ofron 2 drejtime, pyje dhe perpunim druri! Vitin e pare ofeohet teori dhe praktike ne shkolle ndersa vitet e tjera nxenesit shkojne ne punishte!/TV1-CHANNEL/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here