Korriku ka sjelle rikthim te emigranteve ne Shkoder! Duket se lirimi i masave dhe sezoni turistik kane bere qe pas 2 vitesh ata te rikthehen per pushime! Kjo eshte reflektuar edhe ke rruget e qytetit ku prej 1 jave trafiku ka qene i renduar, vecanerisht ne kryqezime

Pavarsisht numerit te larte te automjetete dhe rradhes ne akset kryesore ka munguar policia rrugore e cila do te sherbente per neutralizimin e qarkullimit dhe shmangien e trafikut

Trafiku ka nis qe ne rrethrrotullimin e rusit e deri ne hyrje te qytetit! As unazat perendimore dhe ajo lindore, e as perfundimi i by passit nuk r kane shkangur qarkullimin ne qytet! Parakalimet e gabuara, mos respektimi i sinjalistikes, mungesa e semaforeve, parkimet dyshe jane vetem disa prej arsyeve te krijimit te trafikut ne rruget e qytetit!/TV1-CHANNEL//

LEAVE A REPLY