Pas greves qe zhvilloi 1 muaj me pare sherbimi urban iu rikthye punes pa arritur asnje marreveshje me bashkine. Por puna vijon me kapacitet te ulet. Qytetaret thone se presin deri ne 2 ore per urbane, ndersa oraret e afishuara nuk zbatohen

Stolat e pritjes jane te thyer, dhe pa mbuloje si per diell ashtu edhe per ditet me shi duke e bere akoma me sfiduese pritjen e qytetareve qe perdorin transportin urban. Perballe ankesave te qytetareve vjen idniferenca e institucioneve dhe administratoreve te transportit publik te cilet ofrojne kete sherbim sa per sy e faqe./TV1-CHANNEL/

LEAVE A REPLY