“Mjeshtri i Madh” Sander Ruçi ishte i ftuar kete mengjes ne emsionin “Start” te Tv1 Cahnnel, ku foli per shfaqjen e tij qe do te jepet ne skenen e teatrit “Migjeni” “No money, no honey”.

Ruçi: Te ballafaqohesh me spektatorin shkodran, eshte nje sfide ne vedi, sepse eshte spektatori me i kualifikuar dhe ajo qe me terheq me teper eshte sigurisht malli per vendin tim. Perderisa kam mundesi per te krijuar pse jo, sepse ia kemi borxh qytetit. Shume gjera duhet te behen edhe ne sensin e idealizmit e jo ne ate te biznesit apo perfitimit. Une e kam kenaqesi e me duket si obligim per aq sa te kem mundesi per te kenqaur veten dhe publikun.

Jam shume i lumtur, sepse kete radhe po i dhurojme qytetit tone nje variete me speciale, me shume elemente. Me skeqe te miremenduara te cilat i pergjigjen realitetit te kohes, me nje humor inteligjent, ku mungon ne shfaqjet e mija zhargoni. Eshte nje shfaqje me te gjitha komponentet e saj, bio, inetelektuatle, e kendshme me muzike, ku jam i bundur se spekatatori do te mbese me i kenaqur se heret e tjera.

Shfaqja “No money, no honey” do te jepet per spektatorin shkodran ne datat 5-6 tetor ne teatrin “Migjeni”.

LEAVE A REPLY