Gjykata e Lartë do të nisë sot gjykimin e çështjes së ish-ministrit të Brendshëm Saimitr Tahiri dhe ish-drejtorit të policisë së Vlorës Jaeld Çela.

Relator i çështjes së ish-ministrit Tahiri është Sandër Simoni.

Tahiri e apeloi në Gjykatën e Lartë vendimin e Gjykatës së Posaçme të Apelit, e cila vendosi rihetim  nga e para të ish-Ministrit.

Në 26 qershor, Apeli i Posaçëm hodhi poshtë vendimin e shkallës së parë për Tahirin, e cila e dënoi  ish-ministrin socialist me 5 vjet heqje lirie, vendim ky i konvertuar në shërbim prove për 3 vite.

LEAVE A REPLY