Mimi Kodheli është zgjedhur serish si zëvendëspresidente në Asamblenë e Parlamentare të NATO-s.

Momentalisht Kodheli është kryetarja e Komisionit për Politikën e Jashtme, ndërsa është zyrtarja e parë shqiptare që zgjidhet në një pozicion të tillë të një organizate ndërkombëtare.

Më herët Kodheli ishte në sesionin vjetor të Asamblesë Parlamentare të NATO-s që u zhvillua në Lisbonë, në datat 8-11 tetor.

Deputetja dhe ish-ministrja Mimi Kodheli mban postin e zëvendëspresidentes së Asamblesë Parlamentare të NATO-s që prej 23 nëntorit të vitit 2020.

LEAVE A REPLY