Sunday, September 25, 2022
HomeUncategorized𝐆𝐣𝐞𝐫𝐦𝐚𝐧𝐢𝐚 𝐩𝐞̈𝐫𝐟𝐬𝐡𝐢𝐧 𝐒𝐡𝐪𝐢𝐩𝐞̈𝐫𝐢𝐧𝐞̈ 𝐧𝐞̈ 𝐥𝐢𝐬𝐭𝐞̈𝐧 𝐞 𝐯𝐞𝐧𝐝𝐞𝐯𝐞 𝐦𝐞 𝐫𝐫𝐞𝐳𝐢𝐤 𝐭𝐞̈ 𝐥𝐚𝐫𝐭𝐞̈ 𝐧𝐠𝐚...

𝐆𝐣𝐞𝐫𝐦𝐚𝐧𝐢𝐚 𝐩𝐞̈𝐫𝐟𝐬𝐡𝐢𝐧 𝐒𝐡𝐪𝐢𝐩𝐞̈𝐫𝐢𝐧𝐞̈ 𝐧𝐞̈ 𝐥𝐢𝐬𝐭𝐞̈𝐧 𝐞 𝐯𝐞𝐧𝐝𝐞𝐯𝐞 𝐦𝐞 𝐫𝐫𝐞𝐳𝐢𝐤 𝐭𝐞̈ 𝐥𝐚𝐫𝐭𝐞̈ 𝐧𝐠𝐚 𝐂𝐨𝐯𝐢𝐝-𝟏𝟗

-

 

Gjermania përfshin Shqipërinë në listën e vendeve me rrezik të lartë nga Covid-19. Ky fakt është bërë i ditur nga Ministria për Evropën dhe Punët e Jashtme.
 
NJOFTIMI
‼️Ministria për Evropën dhe Punët e Jashtme njofton se duke filluar nga data 16 janar 2022, shqiptarët që udhëtojnë drejt Gjermanisë do të duhet që para udhëtimit të regjistrohen në faqen e internetit
 
➡️ Gjatë regjistrimit, duhet të ngarkoni një dëshmi shërimi nga Covid19 ose që jeni plotësisht të vaksinuar.
 
➡️ Nëse nuk mund të paraqisni asnjërën nga këto dy dëshmi, do t’ju duhet një test i Covid19 për të hyrë në Gjermani.
 
Pas mbërritjes do ju duhet të karantinoheni për dhjetë ditë. Pas pesë ditësh, ju mund të testoheni përsëri dhe nëse rezultati i testit është negativ, mund t’i jepni fund karantinës.
 
ℹ️ Informacione të mëtejshme gjenden në faqen tonë të internetit:

Related articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
3,501FollowersFollow
3,572SubscribersSubscribe
spot_img

Latest posts