Friday, September 17, 2021

Bregu I liqenit I braktisur

Duhet të jetë një zonë e mbrojut, por jo e braktisur, kjo është përshtypja që të krijohet në bregun e liqenit të Shkodrës. Pamjet...

Fushate dhurimi fondesh për rrugën e Dukagjinit

Rruga Prekal – Theth, 76 km e gjate, e braktisur prej afro 30 vitesh nga strukturat shteterore dhe ku kane humbur jeten nga aksidentet...

Dega e Mekatronikes ne shkollen “Arben Broci”

Mekatronika eshte dega me e re qe do te hapet ne disa shkolla profesionale te vendit,...

Matematika, provimi i trete i matures

Provimi ne lenden e matematikes eshte i treti dhe i fundit për maturantet, pas te cilit do te kene dy provimet ne lendet me...

Vijon puna për kapjen e personave të shpallur në kërkim

Lezhë Vijon puna për kapjen e personave të shpallur në kërkim Nga struktura e Komisariatit të Policisë Lezhë, në bazë të informacioneve të siguruara në rrugë...

Artikujt e fundit