Sunday, October 17, 2021

Myftinia shtron yftar per mediat

Punonjësit e mediave kanë qënë të ftuarit e radhës në yftaret që myftinia e Shkodres po shtron gjatë muajit të shenjtë të Ramazanit. Një...

Rritja e temperaturave,Cilesia i ujit te pishem

Rritja e ndjeshme e temperaturave ditët e fundit, inspektoret e shërbimit mjedisor ne Drejtorinë e Shëndetit Publik Shkodër, i...

Ekspozita kushtuar martireve te fese

2016-ta mund të përkufizohet si viti i Shqiptarëve me shenjtërimin e Nënë Terezes në shtator dhe menjehere me pas me lumturimin e 38 martirëve...

Deputeti Çela yftar per besimtaret e Kosmaçit

E kthyer në traditë prej vitesh, edhe këtë muaj të shenjtë të Ramazanit, deputeti i lëvizjes socialiste për Integrim qarku Shkoder Agron Çela ne...

Programi i BE-se për Kërkimin dhe Inovacionin

Agjencia e Kërkimit,Teknologjisë dhe Inovacionit, ka prezantuar ne Universitetin “Luigj Gurakuqi” Programin e Bashkimit Evropian “Horizont 2020” për...

Po Degradon Rruga e Gurit te Zi

Shenjet e degradimit janë dhëne ! Jo vetëm nga dëmtimi i asfaltit te rrugës Guri i Zi - Mjede,...

Dhurim gjaku per femijet talasemike

Muajt e verës ulin numrin e dhuruesve të gjakut, ndërkohë nevojat që paraqiten janë më të larta, kjo ndikuar nga aksidentet rrugore. Situata bëhet...

Biometriket për fëmijë deri me 1 korrik

Rinovimi i pasaportave biometrike për fëmijë ka obliguar qendrën e aplikimit përkatës pranë Bashkisë Shkodër qe te...

Dita e turizmit malor ne Kelmend

Bukuritë e Alpeve Shqiptare vijojnë të magjepsin çdo turist vendas e të huaj. T’i drejtohesh skajit më verior të Shqipërisë, në njësinë administrative të...

Publikohen notat e provimit te gjuhes se huaj

Agjencia Kombëtare e Provimeve ka publikuar rezultatet e provimit të gjuhës së huaj me detyrim. 37.761 maturantë sipas numrit te tyre personal do te...

Artikujt e fundit