Sunday, October 17, 2021

“Tingujt e artë” ne “P.Jakova”

“Tingujt e artë” kështu e pagëzuan koncertin e tyre nxënësit e apasionuar pas pianos, të cilët u përgatiten nga mësuesja e muzikës Dorina Saraçi....

Maturantet e 35 viteve me pare ne “28 Nëntori

U ritakuan serish ! 35 vite me pare ishin 105 maturante ne gjimnazin “28 Nëntori” Shkodër ! Sot jo...

Mbremje poetike kushtuar Zef Zorbes

Është ndoshta misioni më i vështirë të flasësh për një poet, i cili me vargjet e tij ka thënë shumë. E tillë është edhe...

Bashkepunim kulturor me Zvicren

Mjeshtri i madh Mark Gjoka vijon të japë një kontribut të çmueshem për zhvillimin e kultures dhe ruajtjen e tradites në teresi. Së fundmi...

Mjeshtri i madh Bujar Qamili shtron yftar

Në respekt dhe nderim të muajit të shenjtë të Ramazanit dhe mesazheve që ai përcjell për çdo besimtar mysliman, mjeshtri i madh i këngës...

“Sofra Tradicionale e Yftarit”

“Sofra Tradicionale e Yftarit” një traditë e shoqatës Istanbul gjatë muajit të shenjtë të Ramazanit ka mirëpritur mbrëmjen e së hënës autoritetet e larta...

Ritakim pas 60 vitesh

Ka qene 60 vite me pare takimi i tyre i fundit si nxenes maturante te Shkolles Pedagogjike “Shejnaze Juka” ne Shkoder. Sot ata...

Mbyllet presidenca hollandeze ne KiE

Vargjet e interpretuara me mjeshtëri nga aktori Mirush Kabashi çelen mbremjen kulturore kushtuar përfundimit të presidencës hollandeze të këshillit të bashkimit Europian, organizuar në...

Mbremje fetare ne xhamine e Plumbit

Adhurimet, lutjet dhe ligjeratat kushtuar muajit të shenjtë të Ramazanit ishin pjesë e një mbrëmje fetare të organizuar nga myftinia Shkoder ne sheshin përpara...

Artikujt e fundit