Sunday, July 25, 2021

Studimet varfërojnë shqiptarët

Familjet shqiptare renditen ndër të fundit sa u përket të ardhurave për frymë, por pavarësisht kësaj nuk kursehen kur bëhet fjalë për tu siguruar...

Historia e kryeministrit shqiptar që u torturua për vdekje në burgun...

Kostaq Kotta ka qënë dy herë kryeministër, kryetar i Parlamentit, kryetar i Dhomës së Deputetëve, ministër i Brendshëm, kryetar i kryesisë së Kongresit të...

“Po vdes nanë, sot po vdes, më kanë futur në një...

Nuk janë të paktë ata shqiptarë që guxuan dhe ngritën kokë kundër diktaturës dhe komunizmit në Shqipëri. Shumë intelektualë dhe fetarë dolën kundër sistemit...

Denoncimi/ Këlliçi: Ja si u shpërblye Sota për besnikërinë ndaj Ramës...

Orest Sota, i cili u arrestua një ditë më parë nga policia e Elbasanit, të cilit ju gjetën 800 mijë euro në makinë si...

Artikujt e fundit