Monday, June 21, 2021

Trajtim social për te braktisurit.  

  Preçi:Puna fillon me evidentimin e tyre nga qendrat sociale. Ata qe i quajmë endacake, te cilët i ndeshen si ditën ashtu dhe natën ne mjedise...

Kanceri, vrasesi i heshtur

25 përsona kanë humbur jetën gjatë vitit 2016 në qarkun e Lezhës si pasoje e kancerit, ndersa janë diagnostikuar më këtë semundje për here të...

Spitali i Laçit pa salle operacionesh

Mbulon me sherbime nje zone te konsiderueshme, por spitali i Laçit nuk ka nje salle operacionesh. Nisur nga pozita gjeografike e këtij spitali i...

Ne kerkim te komisionit për shëndetin mendor

Nga Tirana ne Kukes dhe nga Kukesi ne Shkoder ! Kjo eshte rruga qe i duhet te beje Bardhyl Gashit me banim ne Bathore,...

Kujdesi per dhembet tek femijet

Demtimet e dhembeve mbeten nje nga problemet me te theksuara tek femijet. Prej vitesh ne polikliniken e qytetit ofrohet sherbimi falas per nxenesit e...

Sherbimi i kimioterapise ne Shkoder

Ka zgjedhur 4 shkurtin, diten boterore kunder kancerit qe ministria e shendetesise te lançoje sherbimin e Kimioterapisë për spitalin rajonal te Shkodres. Prej 1...

Rreziku i gripit ka kaluar

Rreziku i gripit ka kaluar, por shqetësimi ekziston gjate gjithe periudhes se dimrit, ndaj vëmendja duhe te jete e vazhdueshme. Terheqe keshtu vëmendjen shefi...

Rreziku nga gripi i shpendeve ne Lezhe.

  Gripi i shpendve rrezikon te kthehet në Shqipëri. Megjithatë sipas specialistëve kjo semundje ende nuk është shfaqur në vendin tonë. Sipas tyre duhen marrë masa...

Gripi ul valen sulmuese

Epidemia e gripit dhe virozat e ndryshme qe qarkullojne  gjate diteve kur temperaturat kane shenuar minus,  kane bere qe shërbimi i urgjences ne spitalin...

Shëndetësia ne emergjencën e ngricave

Edhe pse dëbora dhe ngricat e këtyre ditëve e kane përfshirë gjithë Malësinë e Madhe, nga Kopliku dhe deri ne Vermosh, ku temperaturat është...

Artikujt e fundit