Sunday, October 17, 2021

Gripi, afro 700 raste ne Shkodër !

“Është një grip me agresivitet te larte, ndaj duhet te jene te vëmendshëm te gjithë qytetaret, veçanërisht për fëmijët, te sëmurët kronike dhe te...

Spitali Rajonal i Shkodres ne gatishmeri për festen e vitit te...

Naten e nderrimit te viteve dhe ditet festive te vitit te ri 2017, bluzat e bardha ne spitalin rajonal te Shkodres do ti presin...

Kujdesi per higjenen orale

Shtohet numri i vizitave prane shërbimit te stomatologjise ne spitalin rajonal te Shkodres krahasuar me te njejten periudhe te nje viti me pare. Jane...

Dita boterore e Sidas

1 dhjetori, e njohur ndryshe si dita boterore kunder Sidas u zgjodh qe kete vit te kujtohej me nje aktivitet te gjere sensibilizues ne...

Artikujt e fundit