Sunday, July 25, 2021

Dhurata për fëmijët me aftësi ndryshe

Për 25 fëmijë me aftësi ndryshe ne Bashkinë Vau  Dejës,shoqata “Rreze Shprese” dhe qendra “Bambi”, organizuan festimet e fundvitit. Ishte një dite ndryshe, një...

“Përkujdesuni për gratë tuaja”

Myftinia Shkoder në vazhdën e aktiviteteve që po zhvillon kushtuar ditëlindjes së profetit Muhamed, organizoi tribunen fetare “Përkujdesuni për gratë tuaja”. Referuese në këtë takim...

Izraeli projekte per femijet me aftesi ndryshe

Femijet me aftesi ndryshe dhe përfshirja e tyre në jetën sociale dhe shoqerore ishin në qender të një aktiviteti të zhvilluar në Kurbin. Ambasada...

Sebashku kunder dhunes

  Kane zgjedhur kengen “Perfect Straingers” fituese e çmimit Europian për thyerjen e kufijve, për te sensibilizuar dhe ndergjegjesuar mbi te drejtat e njeriut, respektimin...

Tradita e riparimit te biçikletave

Në një kohë kur teknologjia po na sfidon thuajse në të gjitha drejtimet dhe sot mjetet e levizjes janë të shumta, në qytetin e...

Sterilizimi I qeneve te rruges

Janë rreth 300 qenë në kushte rruge që do sterilizohen gjatë këtyre tre ditëve, kjo falë bashkëpunimit disa vjecar të organizatës botërore World Vet...

Tribune e tre komuniteteve fetare

Kane ardhur disa dite për vizite ne Shkoder, por nuk mund te ktheheshin ne Itali, pa u njohur me aspekte te mirëkuptimin nderfetar, qe...

17 vjecari i paralizuar kerkon ndihme

I paralizuar dhe në gjendje tepër të vështirë ekonomike, Dorjan Buraku apelon për ndihmë. Dorjani është vetëm 17 vjeç dhe aktualisht jeton në Lezhë...

Strategjia e re e strehimit

Shqipëria do të ketë një strategji të re strehimi. Nisma e qeverisë parashikon që apartamentet të cilat janë bosh të blihen nga shteti dhe...

Sorollatjet e familjes Bajrami

1 muaj më parë 12 vjeçarja K. Bajrami e cila jeton në shtëpinë e fëmijës Shkoder i dërgoi një letër publike kryeministrit Edi Rama....

Artikujt e fundit