Friday, September 17, 2021

Seminar me bizneset ne shkollen “Arben Broci”

Ministria e Punes dhe Çeshtjeve Sociale, seminar me biznesmenet ne shkollen " Arben Broci". Objekti i seminarit jane kerkesat e biznesit ne pershtatje me...

Artikujt e fundit