Sunday, October 17, 2021

Tradita e riparimit te biçikletave

Në një kohë kur teknologjia po na sfidon thuajse në të gjitha drejtimet dhe sot mjetet e levizjes janë të shumta, në qytetin e...

Sterilizimi I qeneve te rruges

Janë rreth 300 qenë në kushte rruge që do sterilizohen gjatë këtyre tre ditëve, kjo falë bashkëpunimit disa vjecar të organizatës botërore World Vet...

Tribune e tre komuniteteve fetare

Kane ardhur disa dite për vizite ne Shkoder, por nuk mund te ktheheshin ne Itali, pa u njohur me aspekte te mirëkuptimin nderfetar, qe...

17 vjecari i paralizuar kerkon ndihme

I paralizuar dhe në gjendje tepër të vështirë ekonomike, Dorjan Buraku apelon për ndihmë. Dorjani është vetëm 17 vjeç dhe aktualisht jeton në Lezhë...

Strategjia e re e strehimit

Shqipëria do të ketë një strategji të re strehimi. Nisma e qeverisë parashikon që apartamentet të cilat janë bosh të blihen nga shteti dhe...

Sorollatjet e familjes Bajrami

1 muaj më parë 12 vjeçarja K. Bajrami e cila jeton në shtëpinë e fëmijës Shkoder i dërgoi një letër publike kryeministrit Edi Rama....

Ligji i ri per qent pitbull

Kush ka nje qen te konsideruar si te rrezikshem dhe nuk permbush detyrimet ligjore që kanë të bëjnë me sigurine e tyre, mund të...

Seminar me bizneset ne shkollen “Arben Broci”

Ministria e Punes dhe Çeshtjeve Sociale, seminar me biznesmenet ne shkollen " Arben Broci". Objekti i seminarit jane kerkesat e biznesit ne pershtatje me...

Artikujt e fundit