Friday, September 17, 2021

Gjermani-Poloni, paqe pa gola në Paris

Nuk ka fitues në një nga ndeshjet më të nxehta të Europianit. Gjermania dhe Polonia ndajnë nga një pikë në barazimin pa gola pas...

Etapa e dyte e rrethit çiklistik

Etapa e dyte e rrethit çiklistik nis me nje minute heshtje per ish çiklistin Aleksander Lazri i cili dje humbi jeten ne aksident.Itenerari do...

Artikujt e fundit