Sunday, December 10, 2023
Home sociale Shkodër, 300 familje të bllokuara nga dëbora dhe pa energji elektrike

Shkodër, 300 familje të bllokuara nga dëbora dhe pa energji elektrike

0
738

Drejtori i zonave të mbrojtur në Shkodër Agim Dardha tha se bashkia e Shkodrës po merr masa për pastrimin e rrugës.

Agim Dardha: Në parkun kombëtar të Thethit në në komplet njësinë administrative Shalë dhe Shosh ka 5 ditë që mungon energjia elektrike. Reshkjet e dëborë kanë bllokuar edhe aksin rrugor që lidh Dukagjinin me Shkodrës.

Në qafën e Thorës Thores ka 50 cm dëborë dhe në Malin e Mali Shoshit ka rreth 30 cm debore. Janë rreth 300 familje që janë pa energji elektrike dhe të bllokuara.

Bashkia shkodër ka marrë masa për hapjen e nisjes së njërit aks.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here