2 shkolla ne fshatin Kuç te amortizuar, Bordi i prinderve apel Bashkise dhe Ministrise per nderhyrje

0
878

 

Ndonese ne mbledhjen e bordit te prinderve, disa here eshte ngritur zeri, asnje mase nuk eshte marre nga pushteti vendor.Ndersa kryetarja e bordit te prinderve, apelon per nderhyrje,pasi nxenesit e kane te veshtire te mesojne ne keto kushte

Pothuajse cdo vit shkollat e fshatit Kuç, permbyten, ndersa amortizimi i godinave detyron rreth 150 nxenes qe te mesojne ne keto kushte. Nen çati qe depertojne shiun brenda, mure te mykura dhe banka te amortizuara. Edhe kete here pushteti lokal eshte e pa fuqishme    e qe te reagoje per te permiresuar ambjentet shkollore te ketyre nxenesve.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here