UKSH, Reforma shtrihet edhe ne njesite administrative, Kopcari: Synojme qe t’i japim fund informalitetit edhe ne zonat periferike

0
756

Reforma e ujit te pijshem nuk do te jete vetem ne qytet, por do te shtrijhet edhe ne njesite administrative. Kjo u be e ditur nga shefi i marredhenjeve me klientin Gjenerin Kopcari gjate nje interviste per Tv1 Channel.

Kopcari thote se ndxermarrja e ujesjelles kanalizimeve eshte e vetedijshme se njesite administrative jane me problem se pjesa e qytetit, megjithate fushata sensibilizuese ka nisur prej javesh nga inspektoret.

Reforma e nisur prej 2 muajsh per biznesin dhe qe nga data 1 mars per familjaret ka sjell pruduktivitet pasi jane lidhur qindra kontrata dhe akt-marreveshje. E njejta gje synohet qe te behet edhe me abonentet ne njesite administrative te Bashkise Shkoder, duke minimizuar keshtu informalitetin.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here