Tuesday, June 25, 2024
Home Politikë Tahiri dorëzon sot zyrtarisht mandatin e deputetit…

Tahiri dorëzon sot zyrtarisht mandatin e deputetit…

0
608

Edhe pse deklaroi publikisht se do të lërë mandatin e deputetit, ish-Ministri i Brendshëm Saimir Tahiri ende nuk e ka konkretizuar një hap të tillë zyrtarisht.

Në protokollin e Kuvendit të Shqipërisë ende nuk ka një shkresë zyrtare ku me vullnetin e tij deputeti Tahiri të lërë mandatin.

Mësohet se akti zyrtar do të bëhet sot dhe më pas Kuvendi ja përcjell atë Komisionit Qëndror të Zgjedhjeve, që më pas bën zëvendësimin me kandidatin pasardhës, Spartak Braho.

Megjithatë ky i fundit ende nuk ak një vendim nëse do të marrë apo jo mandatin e deputetit.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here