Koronavirusi prek 157 shtete, 203 mijë të infektuar dhe 8 205 viktima

0
604

  

Shifrat zyrtare të datës së sotme, datë 18 mars 2020, në nivel global tregojnë numri i të infektuarve është 203 529, ndërkohë që viktima janë 8205. Të shëruar janë 82107.

EMERGJENCA KORONAVIRUS NË GJITHË BOTËN

Numri i personave të prekur: 203 529

Viktima: 8205

Të shëruar: 8210

Shtete të prekura: 157

Në Itali, situata vazhdon të jetë e rënduar. Numri të infektuarëve është 31506 persona, ndërkohë që viktima janë 2053 dhe vetëm 2941  indivdë janë shëruar.

Në Gjermani numri të infektuarve ka arritur shifrën 10609 individë ndërkohë që numri I viktimave është më i ulëti në botë me 26 indivdë ose 0,22 përqind. Janë shëruar ndërkohë vetëm 73 vetë.

Në Francë, numri të infektuarve ka arritur shifrën 7696 individë ndërkohë që numri i viktimave është 148 ose 2,23 përqind. Janë shëruar ndërkohë vetëm 12 vetë.

Në SHBA, numri të infektuarve ka arritur shifrën 6496  individë ndërkohë që numri i viktimave është 114 Janë shëruar ndërkohë vetëm 17 vetë.

Në Shqipëri, numri të infektuarve ka arritur shifrën 59 individë. Numri i viktimave është 2.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here