Edhe autoambulanca e ka te veshtire te qarkulloje per shkak te trafikut tejet te renduar me automjete ! Dalja nga qyteti i Shkodres ne drejtim te Bahçallekut, prej disa javesh eshte bere mjaft e bezdisshme per te qarkulluar !  Sezoni turistik dhe ardhja e emigranteve e kane shumëfishuar numrin e automjeteve ne Qarkullim !

Shpresohet se By Pass-i do ta lehtësonte levizjen e automjete ne Shkoder per kete sezon, por deri tani nuk ka permiresim pasi akoma ky objekt nuk ka përfunduar !  Nisur nga fluksi ne rritje i automjeteve, se paku per kete periudhe dhe deri ne shtator pritej te hapej perkohesisht dhe me pas te vazhdonin punimet ! Do te kishte nje ndikim pozitiv per qarkullimin ne gjithe qytetin e Shkodres dhe Malesine e Madhe. Por vazhdon te qendroje i bllokuar, nderkohe qe çuditërisht nuk ka ndonje vëmendje as per shpejtimin e kryerjes se punimeve te mbetura !

Normalisht qe edhe diten e diele ishte e domozdoshme te punohej per përfundimin ne kohen me te shpejte te ketij objekti, por siç vëzhguam nga Dobraçi i Ri dhe deri dalje te qytetit te Shkodres tek rrotullimi, nuk ishte asnje njeri ne pune ! Duket se vlerësohet si nje objekt qe nuk ka ndonje rendesi afati i perfundimit, nderkohe qe per Shkodren eshte shume i rendesishem sa i perket qarkullimit te automjeteve ndaj dhe do te duhej te përfundonte nje ore e me pare. Per 10 vite afatet jane shtyre me dhjetra here, keshtu qe

LEAVE A REPLY