Pavaresisht permiresimit te situates se covid – 19, vaksinimi jo vetem do te  vazhdoje me te njëjtat ritme, por edhe do te intensifikohet. Ky eshte edhe qellimi qe tetori do te vazhdoje te jete muaj i hapur per vaksinimin anticovid, thote drejtoresha e shërbimit parësor per zonen e veriut, Lindita Haxhija:

Per te shpejtuar vaksinimin edhe ne zonat malore si dhe tek ato qe shërbimin shendetesor e kane ne distance te larget, eshte organizuar puna me ekip mjekesor levizes me automjet te përshtatshme per keto zona:

Ne perberjen e ekipit levizes te bluzave te bardha per vaksinimin, jane specialistet me kryesor te ketij proçesi:

Deri tani ne Qarkun e Shkodres jane vaksinuar 115.500 qytetare, nga keta 62.400 me dozen e pare dhe 53.100 me dozen e dyte, ose 32 %

 

 

LEAVE A REPLY