Soreca: Shqipëria i ka përmbushur kushtet, konferenca ndërqeveritare të mbahet brenda këtij viti

0
360

 

Ambasadori i BE-së në vendin tonë ka shkruar në Twitter se Shqipëria vazhdon të përmbushë kushtet për hapjen e negociatave.

Ai shton se duhet të bihet dakord me BE-në që mbledhja ndërqeveritare që mbahet sa më shpejt, duke përmendur si afat fundin e këtij viti.

Soreca: Komisioni i BE-së 2021 Paketa e Zgjerimit: Shqipëria vazhdon të përmbushë kushtet për të hapur negociatat e pranimit. Është vendimtare tani që BE bie dakord që mbledhja e parë ndërqeveritare të mbahet sa më shpejt të jetë e mundur dhe para fundit të këtij viti.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here